Popular Formats PDF Лятото на неудачниците Ebook Discover

Rating:
38 ratings
Original Title: -
Лятото на неудачниците
.
Available Format: MOBI, DOC, DJVU, iBook, FB2, TXT, PDF, ePub, RTF Rate Stars: 3.29 of 5 stars
Tags: European Literature, Bulgarian Literature Category: "European Literature"
Published First Time: 2010 by Сиела More Info: Paperback, 144 pages

Electronic Book Description:

Тази книга е написана за Пепа от „Б“ клас, за да може и тя да разбере всичко, което е пропуснала, докато е обикаляла улиците с прозиращия потник на татко си, а колите покрай нея са катастрофирали, за да няма неизказани неща или пък такива, които да бъдат изречени прекалено късно. Единственото неприятно е, че свършва!
В живота на всеки има по една „Пепа“, на която не сме има Тази книга е написана за Пепа от „Б“ клас, за да може и тя да разбере всичко, което е пропуснала, докато е обикаляла улиците с прозиращия потник на татко си, а колите покрай нея са катастрофирали, за да няма неизказани неща или пък такива, които да бъдат изречени прекалено късно. Единственото неприятно е, че свършва!
В живота на всеки има по една „Пепа“, на която не сме имали възможност да кажем всичко, както и няколко верни приятеля, които никога няма да предадат. Тази книга е история и за приятелството и за неподправената, по детски истина, заобикаляща ни ежедневно по улуците на нашата чудна държава.
Алкохол, цигари, мизерни пари, но харчени като вестници, когато емоциите и чувствата надделяват, влагани в евтин алкохол и разврат. И да не забравим Frank Zappa, който си е саундтракът на това четиво. Пуска го клошарят от таванското помещение, на стар магнетофон. Той, единствен е успял да постигне това, което е искал от живота си.
Задължителна литература за тези, които все още я ползват! Приятно четене!

Categories: